Servis računara Leskovac

 • Cena: Dogovor
 • Objavljeno: 12/04/2016
 • Datum izmene: 15/04/2016
  • Leskovac, Jablanički, Srbija
QR CODE 1. Servis računara Leskovac 2. 064 / 23 - 93 - 658

 3. Laptop servis, hitne PC popravke i instalacija / reinstalacija sistema (Windows, Linux, MAC)

 4. Kompletna PC dijagnostika i otklanjanje kvarova na licu mesta.

 5. Čišćenje kompjutera i laptop računara od virusa.

 6. Čišćenje laptopa od prašine i malware-a.

 7. Ugradnja PC komponenti, nadogradnja kompjutera - nove - polovne komponente - prodaja i servis.

 8. Najbrža profesionalna usluga u Leskovcu na teritoriji celog grada i okoline Leskovca, povoljne cene, dolazak na adresu. Servis koji ne zahteva dolazak majstora za kompjuter je moguć i putem online veze (potreban internet pristup).

 9. Zakazivanje PC servisa obavezno - danas za danas/sutra.

 10. Cene servisa su stvar dogovora, a uskoro kompletan cenovnik možete pogledati na stranici Servis računara Leskovac

 11. Servis racunara u Leskovcu • Ukoliko imate pitanja za PC servisera, možete ostaviti u komentarima ispod. Vrlo rado ćemo pokušati da vam odgovorimo.


 • PROGRAMI ZA DOWNLOAD • Na osnovu spiska programa koje redovno ažurira sajt Popravka Računara Beograd, možemo vam proporučiti i neke korisne programe za download.


 • Hiren's BootCD - Skupa korisnih alata i programa za računar na jednom mestu. Hiren je odličan softver od samog svog nastanka. Olakšava rad serviserima računara. Pokreće se sa CD-a ili DVD-a, ima veliki broj programa i naravno Micro XP koji vam može pomoći da sačuvate svoje podatke pre obaranja sistema.


 • Malwarebytes - Preporučujemo ! Ozbiljan i veoma kvalitetan anti-malware program koji će rešiti sve probleme sa najpoznatijim i onim manje poznatim malverima. Besplatan je u trial verziji i dozvoljava brzi i full scan dok je za munjevito skeniranje potrebno kupiti licencu. Ako se pitate da li bez problema možete imati na kompjuteru malwarebytes i još neki antivirus, odgovor je da. Svakako proverite vaš kompjuter ovim programom i nećete se pokajati. Pored čišćenja crva, MBAM je odličan alat za ciscenje trojanaca iz racunara. Malwarebytes download
 • CCleaner - Preporučujemo ! Vrlo dobar program za popravku sistema i čišćenje kompjutera od grešaka i raznih nepotrebnih datoteka, brisanje gresaka u registracionoj bazi i ostalih nepotrebnih fajlova u sistemu. Takođe, može se slobodno reći da je CCleaner program za preventivno sprečavanje pada operativnog sistema. Za preuzimanje kliknite na CCleaner free download srpski windows 7/ xp
 • TeamViewer - Preporučujemo ! Program za upravljanje računarima preko interneta. Dakle, bilo gde da se nalazite a imate instaliran TeamViewer na računaru kojim želite da upravljate, neće biti nikakav problem. Potrebna je samo internet konekcija i vrlo brzo ćete sa drugog računara pristupiti svom računaru i uraditi sledeće: Podrška, administracija, deljenje ekrana za više prikaza, daljinski administracija servera bez nadzora, prenos datoteka, daljinska podrška bez instalacije, potpuno upravljanje računarima, bezbedan pristup računarima pomoću lozinke i ID. Postoje verzije za Windows, linux, MAC, Mobilni - Android - iPhone ... Mnogima je TeamViewer spasio i vreme i novac, pa imajte ga u vidu ako zatreba.
 • Avast - Preporučujemo ! Besplatan i možda najbolji freeware antivirusni program, koji je sasvim solidna zaštita računara od upada virusa i malware-a. Ne opterećuje računar i može raditi nesmetano i na starijm kompjuterima. Da li vaš računar podržava Avast pogledajte na stranici Zahtevi antivirusa. U kombinaciji sa Malwarebytes ili nekim drugim antispyware programom je vrlo dobra zaštita. Pro verzija nudi puno više opcija ali je free verzija sasvim dovoljna zaštita za prosečnog korisnika kompjutera. Avast 7 na srpskom jeziku trenutno nije dostupan, ali ga možete koristiti na hrvatskom. Besplatna registracija Avasta vam produžava licencu na 365 dana. Najnoviji Avast možete skinuti klikom na Avast download . Avast se može instalirati i na Windows 8 operativnom sistemu, stim što predhodno morate deinstalirati ili isključiti Windows defender. Više informacija pročitajte na Podrška za Windows 8.Dodajte svoj komentar (spam i neprikladne poruke biće izbrisane)

QR CODE

PC Oglasi - Korisne informacije

 • Za plaćanje naručene robe koristite isključivo proveren način (plaćanje pouzećem).
 • Nikada ne koristite neproverene platne sisteme i plaćanje unapred - pre primljene robe i usluge.
 • Najbolje je da sve obavljate u okviru Republike Srbije i koristite bezbdan sistem plaćanja i dostave (Post Express (kurisrske službe pošte srbije), Bex, AKS ... itd).
 • PCoglasi sajt ne posreduje između kupca i prodavca i zato se ograničava od odgovornosti za bilo koji oblik prevare zbog pogrešnog i nebezbednog načina kupovine. Mi ne prodajemo i ne kupujemo već samo oglašavamo oglasne poruke u vezi PC računara.

Slični PC oglasi

 • Laptop servis BGD

  Laptop servis BGD

  Beograd (Beogradski) Cena: Besplatno LAPTOP SERVIS BEOGRAD Brz i pouzdan laptop servis koji nudi ...
 • Servis računara Zemun

  Servis računara Zemun

  Zemun (Beogradski) Cena: Dogovor Servis računara Zemun se bavi popravkom računara, laptopova,...
 • Servis racunara Comeq

  Servis racunara Comeq

  Beograd (Beogradski) Cena: 2500.00 rsd Servis racunara i racunarske opreme Comeq, kao i instalacija...