Uslovi & politika privatnosti

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA I UPUTSTVA ZA DODAVANJE OGLASA

 

 

Poštovani, vaše oglase možete dodati tek nakon registracije na sajtu Popravka Računara Beograd.

 

Kao registrovani oglašivač možete dodati veći broj oglasa i to potpuno besplatno. Svi oglasi se proveravaju od strane administratora.

 

 

 

USLOVI, PRAVA I OBAVEZE KORISNIKA

 

 

 

1) Smatra se da su svi korisnici sajta upoznati sa propisanim pravilima i da su saglasni sa njima.

 

2) Postavljanjem oglasa korisnik izjavljuje pod punom materijalnom odgovornošću da su svi podaci u oglasu istiniti.

 

3) Korisnik je saglasan da su lični podaci i tekst oglasa deo deklaracije o oglašavanju.

 

4) Korisnik garantuje da su fotografije koje postavlja njegovo autorsko delo. U suprotnom, ako treće lice prijavi kršenje autorskih prava, oglašivač je dužan da ukloni spornu fotografiju.

 

5) Svako neovlašćeno preuzimanje oglasa, teksta oglasa ili fotografija oglasa automatski krši pravila korišćenja našeg portala i takav oglas biće uklonjen sa portala.

 

6) Oglasi koji ne pripadaju kategorijama ponuđenim na sajtu, biće po mogućstvu prekategorizovani, a u krajnjem slučaju i uklonjeni sa sajta. Zato vodite računa kod izbora kategorije.

 

7) Oglasi, koji nisu u skladu sa odredbama Zakona o oglašavanju, biće uklonjeni sa sajta (pročitaj ispod).

 

8) Neovlašćeno preuzimanje sadržaja ili dela sajta, bez dozvole Popravka računara smatraće se kršenjem autorskih i intelektualnih prava.

 

9) Ukoliko u oglas umetnete link do svog sajta, nećete povrediti pravilnik. Međutim, link nesme da vodi do sajta sa istom ili sličnom sadržinom kao što je Popravka računara.

 

10) U sadržaju oglasa nije dozvoljeno oglašavati druge kompanije ili lica iz bilo koje oblasti, osim ukoliko korisnik nije drugačije dogovorio sa vlasnikom portala u pisanom ugovoru.

 

11) Popravka računara će preduzeti sve objektivno moguće mere u cilju zaštite privatnosti korisnika sajta.

 

12) Podaci o korisniku neće biti prosleđeni trećem licu (pravnom / fizičkom) , ili mogu biti prosleđeni ukoliko korisnik isto odobri.

 

13) Popravka računara ima pravo da prikuplja podatke o korisniku (podaci o računaru i internet provajderu), podatke unešene tokom registrovanja i prijavljivanja na sajt, a sve u cilju poboljšanja funkcionalnosti sajta.

 

14) Podaci prikupljeni o korisniku su tajni, osim u slučaju kršenja ovih pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

15) Popravka računara ima pravo da promeni izgled i funkcionalnost sajta bez prethodne najave i u bilo koje vreme.

 

18) Popravka računara Oglasi nisu odgovorni za istinitost, tačnost i verodostojnost informacija u oglasnoj poruci (oglasu).

 

19) Pre objavljivanja oglasa na sajt, oglase pregledavaju i odobravaju administratori. Ni jedan oglas neće biti vidljiv na sajtu dok ne bude ispunio naše smernice.